KERESÉS search-close

Bonyolódik a Dorina, Regina, Félix szerelmi háromszög

szerző:
2015.01.09. 20:45

Reggel az albérletbe váratlanul Félix látogat, hogy megbeszélje Reginával az üzletnyitás részleteit. Minden jól alakul, tervezgetnek a falatozóról, de amikor csatlakozikhozzájuk Dorina, Regi egyből feleslegesnek érzi magát és faképnél hagyja őket, de Marci meggyőzi a lányt arról, hogy küzdenie kell a srácért!

Bonyolódik a Dorina, Regina, Félix szerelmi háromszög

Milán már nem tud másra gondolni, csak Miri anyjára, Klaudiára. Amikor azonban reggel Miri az anyja értésére adja, hogy hagyjon fel az állandó látogatásaival, Milánnak már rossz előérzete van: soha többé nem látja viszont álmai asszonyát. Vállalva a kockázatot, hogy esetleg lebukik, ellóg a melóból, és felkeresi otthonában Klaudiát. A szomszéd felfigyel a "betörésre", és lebuktatja Milánt. Milán magyarázkodásra kényszerül s meglepetésére Klaudia fedezi András előtt. Végül azonban csak nem kerülheti el, hogy bevallja Klaudiának az igazságot, akinek ugyan legyezgetik a hiúságát Milán érzései, mégis az értésére adja, hogy többé nem akarja látni.

Amikor Gábor reggel meghallja, hogy Alexa Bécyvel viteti magát a melóba, előtör belőle a féltékenység. Barbi megneszeli ezt, és elhatározza, hogy közvetíteni fog Alexa és Gábor között. Gábor azonban vehemensen tagadja, hogy továbbra is érzelmeket táplálna Alexa iránt, és, hogy bizonyítsa, gyorsan lefekszik az egyik iskolatársával, Annával. Barbi azonban nem adja fel; úgy rendezi a dolgokat, hogy Gábornak haza kelljen vinnie Alexát. Gábornak be kell látnia, hogy talán nem közömbös számára Alexa.

Regina még mindig nem emésztette meg teljesen a sokkot, amit az váltott ki, hogy tetten érte Félixet Dorinával. Ezért amikor Félix reggel megjelenik, és szeretné végérvényesen megpecsételni üzlettársi kapcsolatukat, Regina habozik, de aztán Félix lenyűgöző modora győzedelmeskedik. Mikor később a tervezett falatozójuk koncepciójáról beszélgetnek, csatlakozik hozzájuk Dorina is, akitől Félix tanácsot kért. Regina azonnal feleslegesnek érzi magát. Előbb-utóbb azonban elege lesz, és minden indoklás nélkül bedobja a törölközőt: felmondja az üzlettársi kapcsolatot Félixszel.

A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

 

 

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való