KERESÉS search-close

Bécy kilakoltatja a teljes villáját

szerző:
2019.02.14. 22:30

Dávid meglepte Joe-t. Bécy megdöbbentette Boriékat. Lali kétségbeesetten segíteni próbált Joe-n.

Joe nagyon meglepődik, mikor Dávid váratlanul megjelenik nála. Azonban hamar utoléri a valóság, és nem tudja, hogyan mondja el a fiának, hogy mivel vádolják. Végül Lali száján csúszik ki véletlenül, hogy Joe gyilkossággal vádolják. Dávid teljesen ledöbben, és mérgesen és megbántva közli, hogy elejétől fogva meg kellett volna mondania az igazat. Közli Joe-val, hogy nem akarja, hogy ezentúl bármi közük is legyen egymáshoz.
 


Bori és a többi lakó ledöbben, mikor Bécy emlékezteti őket, hogy másnap reggellel felmondta az albérletüket, és hogy addig ki kell költözniük. Bori nem tudja, és nem is akarja elfogadni, hogy elveszíti az otthonát. Az interneten kutatva talál egy halvány kis reménysugarat, amivel megakadályozhatnák a felmondást, a többiek viszont inkább ki akarnak költözni. Amikor aztán Roland felveti, hogy költözzenek össze, már nem is látja többé olyan sötéten a világot.
 


Lali éjszaka megírta a tökéletes Joe-dal szövegét. Valamivel később megpróbálja felkelteni a dallal a járókelők figyelmét Joe ügyére. De csak akkor hallgatják meg, mikor le is vetkőzik. Arra jut, hogy nagyban kellene gondolkodnia, és gerillaakcióba kezd.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való