KERESÉS search-close

Barbi tökéletes gyerekmodellt farag Zsófikából

szerző:
2017.01.31. 20:50

Barbit reggel azzal lepte meg Zalán, hogy Zsófit meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi tisztában volt azzal, hogy Sári ellenezné, mégis elvitte a kislányt.

Barbi tökéletes gyerekmodellt farag Zsófikából

Barbit reggel az albérletben Zalán lepte meg, aki nagy hírrel érkezett: Zsófikát meghívták egy gyerekmodell castingra. Bár Barbi eleinte ellenkezett, és Alexa is rossz ötletnek tartotta Zsófika fotózását, végül Zalán és Barbi elmentek Zsófiért.

A lakásban Sári helyett csak Margót találta, azonban nem a legjobbkor, ugyanis hatalmas káosz volt körülötte. Barbiék felajánlották, hogy elviszik Zsófit a játszóra, Margó pedig örült a felkínált segítségnek.

Később Margó nagyon idegesen ment a Frufruba, ugyanis nem tudta elérni Barbit, és borzalmasan kiakadt, hogy Zsófika nem Barbival, hanem Zalánnal van. Végül Barbinak sikerült megnyugtatnia Sári anyját, így Zalánnal együtt elmentek a castingra.

 

 

A castingon összefutottak a régi konkurenssel, Évával is, aki rögtön ellenségeskedni kezdett velük. A fotózáson Zsófi úgy viselkedett, akár egy profi, Éva pedig féltékenységből elordította magát, hogy Zsófika tetves.

 

Barbi tökéletes gyerekmodellt farag Zsófikából
 

 

A fotózás után Barbiék a szalonba mentek, ahova befutott Margó is. A nőnek feltűnt, hogy Zsófika nem ebben a ruhában ment el, de Zalán egy kis hazugsággal tisztázta a helyzetet. Miután Paula alaposan kioktatta Barbiékat, a lány kapott egy smst az ügynökségtől, hogy Zsófikát választották.

 

Eközben Bécy újra kísértésbe esett, Karesz pedig kitette Milánt és Kevét a hajóról.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való