KERESÉS search-close

Ayse szakítani akar Milánnal?

szerző:
2018.09.05. 22:00

Ginger váratlanul megjelent Joe-nál. Tamara rájött, hogy Marcit megkéselték. Ayse hazatért, de távolságtartó lett Milánnal.

Joe reggel kellemesen meglepődik, mikor Ginger váratlanul felbukkan a műhelyben, hogy megköszönje az előző napi autójavítást. A férfi észreveszi, hogy Gingernek gyengéi a gyors autók, és meghívja az egyik ügyfél autójával egy kis kocsikázásra. Ám amikor elkapja a sebességmámor, a lány megelégeli a dolgot, és faképnél hagyja, mert azt hiszi, hogy Joe csak le akarja nyűgözni a macsó tempójával. Joe később elmegy Gingerhez a bárba, és beolvas neki.
 


Tamara aggódik Marci miatt, mikor reggel nyomorúságos állapotban talál rá a szobájában. Mikor az ebédszünetében meg akarja nézni, hogy van a fiú, véletlenül meglátja rajta az előző napi késelés során keletkezett sebét. Marci elmenekül, és Tamara most már határtalanul aggódik érte, főleg, mikor egy véletlennek köszönhetően még a késelésről készült videót is megtalálja Marci mobilján. Mivel a videóból felismeri a helyet, odamegy, és meg is találja a fiút, aki épp ott vedel Vityával és a bandájával.
 


Milán tele van várakozással, mert Ayse ma érkezik haza Törökországból. A viszontlátás azonban nem a tervei szerint alakul, mert Ayse távolságtartó és elutasító vele. Amikor Karesz és Milán, hogy jobb kedvre derítsék, tréfából elrabolják a lányt, Ayse végül elmondja, hogy szakítani akar Milánnal, mert időközben szerelmes lett egy másik fiúba.
 

Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való