KERESÉS search-close

Anna Rolandnak: „Ugyanolyan agresszív barom vagy, mint Sanya…”

szerző:
2018.09.21. 22:00

Joe őszintén elbeszélgetett Renivel. Anna bosszút forralt Bori ellen. Tamásnak elege lett a lakásban uralkodó káoszból.

Anna küzd, hogy ne látszódjon rajta a Roland miatti kínszenvedés. Amikor reggel még azzal is szembesülnie kell, hogy Rolanddal madarat lehetne fogatni, mikor megtudja, hogy Bori hétfőn visszajön, elborul az agya, és elhatározza, hogy tönkreteszi Roland Borinak készített meglepetését.
 


Joe reggel még mindig nem tudja, hogyan dolgozza fel, hogy Renivel jár egy gyerek is. Mikor Evelin felhívja a figyelmét arra, hogy Reninek olyan férfi kell, aki a gyerekével együtt is elfogadja őt, Joe úgy érzi, muszáj tiszta vizet öntenie a pohárba. Első próbálkozása, hogy feltárja érzéseit Reni előtt kudarcot vall, mert Reni támadásnak veszi a szavait. Joe este bevallja, hogy a jelenlegi élethelyzetében sokkal könnyebb lenne egy olyan kapcsolat, ami nem jár annyi bonyodalommal.
 


Tamást nagyon idegesíti az albérletben uralkodó káosz. A lakótársak nem veszik ki a részüket a házimunkából, a lakást pedig ellepi a mocsok. Tomi kétségbeesve Tamarától kér segítséget, a lány azonban lerázza őt…
 


Ha a teljes adásra vagy kíváncsi, akkor kattints ide!

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való