KERESÉS search-close

Anikó szerelmi háromszögbe keveredett?

szerző:
2014.12.05. 20:45

Ákos meglepi Anikót, de váratlanul Dorina jelenik meg, és elhívja őket kávézni. A "randevút" azonban megzavarja egy váratlanul betoppanó lány, Judit, akit Ákos bensőségesen üdvözöl és odaadja neki a lakáskulcsát. Amikor Judit távozik, Anikó Ákos fejéhez vágja, hogy ugyanolyan mint a többi férfi.

Anikó szerelmi háromszögbe keveredett?

Bár Zsófi már reggel összeütközésbe kerül Viktorral, Alexa mégis meggyőzi Bécyt és a lakókat, hadd költözzön be a lány ideiglenesen az ő szobájába. A klubban a régi lakótársakkal történt óriási veszekedés után Zsófi úgy dönt, rendezi a tartozását, és új életet kezd. Megígéri Reginának, hogy visszaadja a pénzt, és még elnézést iskér viselkedéséért. Regina azonban képtelen megbocsátani. Ezzel Zsófi eljut oda, hogy végleg szakítani akar régi életével és ismerőseivel. Megszületik a végső döntés: Zsófi Bécyéknél kezdi meg új életét.

Anikó reggel a fotózáson nem bírja elviselni, hogy Ákos úgy viselkedik vele, mintha semmi sem történt volna köztük, majd meglepi Anikót egy ajándékkal. Anikó semmit sem ért. Dorina toppan be, és elhívja mindkettőjüket kávézni. Mikor Dorina lelép, egy lány, Judit jelenik meg, akit Ákos bensőségesen üdvözöl és odaadja neki a lakáskulcsát. Anikó kettesben marad a lánnyal, beszélgetni kezdenek, és Anikó megdöbben, hogy Ákosnak barátnője van. Amikor a lány távozik, Anikó Ákos fejéhez vágja, hogy átverte és kihasználta.

Áron vizsgájának reggelén a pár ismét veszekszik egymással: Hanna már megint nem fizetett be egy számlát. Amikor a vizsga sem úgy sikerül, ahogy azt Áron eltervezte, a lányt okolja mindenért. Hanna később belemegy, hogy barátaival elégeti Áron tanszereit, ezzel is jelképesen lezárva a fiú vizsgaidőszakát. Kisebb vita után helyreáll a fiatalok közt a rend, de este megint összevesznek. Áron megijed, mert azt hiszi, kikapcsolták a villanyt. Dühében úgy dönt, pár napra a barátaihoz költözik, hogy átgondolja a helyzetet.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Nézd vissza Most!

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való