KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Zsófi: „Nem bírom a rosszindulatú kavarásaidat”

szerző:
2017.04.19. 22:40

Gigi egyre furcsábban viselkedik, amit már Margó is kezd észrevenni. Bence nagymamája hiába próbálja figyelmeztetni Zsófit a bajra, a fiatal anyuka elhajtja.

Zsófi életében kezd minden helyreállni, lassan beindul a galéria projekt, emellett Ádámmal is egyre jobb a kapcsolata. Természetesen mindig akkor jön valami baj, mikor tökéletesen rendben van minden. Bence dadája, Gigi egy figyelmetlen pillanatban nagyon furcsán viselkedik a kisfiúval, aztán az egyik pillanatban pedig Ádámmal. Margó ezt nem is bírja szó nélkül, és elmondja Zsófinak a látottakat. A fiatal anyuka úgy dönt, bízik Gigiben és Ádámban, így csakis Margó lehet az, aki kavarni akar.

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!