KERESÉS search-close

Nézd vissza Kiss Ramóna felejthetetlen pillanatait a Barátok köztben!

szerző:
2017.02.16. 14:59

A Mátyás király téren sosem unatkoznak a lakók, főleg, ha Szentmihályi Zsófi is a színen van. Így összegyűjtöttük a csinos színésznő legjobb jeleneteit, melyeket sosem fogunk elfelejteni!

Zsófi évek óta részese annak a lakóközösségnek, ahol a barátság, az összefogás és a lánykérés szinte pont úgy mindennapos, mint a féltékenység, a veszekedés és a szakítás. A csinos lány már nem az a meggondolatlan és cserfes kis csitri, mint régen, aki ha féltékeny volt, akkor simán betört egy ablakot.

Balogh Nórát sem kellett féltenünk szinte soha, sőt néha igen kemény eszközökhöz tudott folyamodni az ügyvédnő. Egyszer például az udvaron szó szerint letépte Zsófi ruháját…

Aztán már Zsófi sem fogta vissza magát, és egy aljas trükkel jól megfertőzte Nóra lakását. Az ágyi poloskák szörnyű csípéseket tudnak ám okozni…

Napi szinten tett olyat a fiatal lány, amit később másképp csinált volna, viszont az egyik félrelépését őszintén megbánta. Miután elcsábította Gézát, nem tudott túllépni a bűntudaton, és sűrű elnézések közepette meglátogatta Kingát. A megcsalt lány nem tudta titkolni dühét, meg csalódottságát, és egyszerűen pofon vágta Zsófit.

Természetesen a romantika is sokszor rátalált a csinos lányra, sőt maga Berényi Miklós térdelt le elé egyszer és meg is kérte a kezét.

A rengeteg pillanat közül számunkra a legkedvesebb belépő, mikor Zsófi és Tóbiás a kórházból hazatérve megmutatták kisfiukat, Bencét a Mátyás király tér lakóinak. Örömmel és szeretettel fogadták a kis jövevényt.

Hiába, a Barátok köztben minden megtörténhet, és meg is történik! A héten nemcsak Bözsiéknek volt nehéz pillanatuk, hanem Schneider Ludwignak is. És hogy mi történik a hét második felében?

Kattints a videónkra és kiderül!

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!