KERESÉS search-close

Most ki is az a Hárs Félix?!?

szerző:
2016.08.11. 21:25

A férfiról igazából igencsak keveset tudunk, de ami eddig biztos: kedveli a komolyzenét, egy sármőr és nem veti meg a műtárgyakat. De valójában ki is ő, akitől még Kampó is tart?

Félix egyáltalán nem lopta be magát a Mátyás király tér lakóinak szívébe. Kezdődött ugyebár Zsolttal, aki egyáltalán nem tartotta rendes embernek Emília hódolóját. Ezek után Rudi vette kezelésbe a fickót, aki jócskán megfenyegette a férfit, csakhogy a pszichológusnőnek ne essen bántódása. Félix nem aratott sok sikert Berényi Ágnesnél sem, miután a nő alapítványáért tartott gálaestén a férfi sárba döngölte az alapítót és a jó hírnevét. Eddig biztosak lehettünk benne, hogy a férfi odavan Emíliáért, és nem lehet baj. Krisztián azonban véletlenül megbolygatta a szálakat, és érdekes dolgok derültek ki.

 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való