KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Mayer Ottó: „Mi van, ha én is beteg vagyok?”

szerző:
2017.02.16. 21:30

Mióta kiderült, hogy Judit gyógyíthatatlan betegségben szenved, azóta a fia rettegésben él, ugyanis könnyen előfordulhat, hogy örökletes dologról van szó…

Végre teljes az összhang anya és fia között. Talán ennyire még sosem volt őszinte Judit, és ennyire még nem nyílt meg fiának. Sajnos a nő betegsége az, amely közelebb hozta őket egymáshoz, ugyanis az Alzheimer-kór nem gyógyítható, és ami még ennél is ijesztőbb, Ottónak 50 százalék esélye van arra, hogy ő is örökölte a kórt. A szűrővizsgálaton egyelőre nem tudtak mit mondani a fiatal fiúnak. Nincs más lehetőség, türelmesen ki kell várnia az eredményt. Szerintetek mi lesz Ottóval?

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!