KERESÉS search-close

Ludwig: „Meglepetés!”

szerző:
2016.09.08. 22:05

Jól érezte Ági, hogy valami nincs rendben, és azt is, hogy Félix készül valamire. Nem kellett sokat várnia a nőnek, és hamar kiderült, mit is szervezett a férfi a háta mögött.

Berényi Ági nem az a fajta nő, akit félteni kell, legalábbis a hétköznapokban nem. De ha jobban belegondolunk, a fiatal nő volt már olyan élethelyzetben, mikor igen is gyámoltalan volt és elesett. Az esetek többségében Ági férje, Ludwig volt az a személy, aki sokszor úgy bánt a feleségével, mint egy piszkos ronggyal. Sőt kapcsolatukban már a bántalmazás is előfordult. Így érthető, miért ijedt meg annyira Ági, mikor a férfi hirtelen feltűnt, hiszen az szinte biztos, hogy a megjelenésének komoly oka van.

 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való