KERESÉS search-close

Ludwig: „Lizát Timiért!”

szerző:
2016.04.06. 22:00
A gyászoló apa mindenre képes, csakhogy végre kiderüljön, ki ölte meg fiát, Róbertet. Az őrültség határán lévő Ludwig a gyerekrablástól sem riad vissza. Forrósodik a helyzet.
Miklós és Nóri nyomozásba kezdtek, igencsak furcsállják, hogy lányuk síelni ment pláne Ludwiggal. A gyors intézkedés nem marad el, egy telefonhívás, és kiderül, Timi kényszerpihenőn van, ugyanis  Ludwig elrabolta.
 

Több sem kell Mikinek, azonnal Ágihoz rohan, aki pedig tagad, úgy tesz, mintha semmit sem tudna Lizáról. A kétségbeesett anyuka szerep olyan jól sikerül neki, hogy simán le tudja rázni az aggódó Berényi apukát.
 

Jól sejtettük, hogy Ági valamit titkol. Kiderül, pontosan tudja, hol van Liza. A parancsot kiadta, a lány senkinek sem veheti fel a telefont.
 


 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való