KERESÉS search-close

Ludwig: „Hogy lehetsz ennyire ostoba liba?”

szerző:
2016.12.12. 21:30

Úgy látszik, mindenki a vízprojektet akarja megszerezni, emiatt mind a Berényiék, mind Ludwig képesek lennének bármeddig elmenni. Az erőszakos férfi, most túl is lőtt a célon.

Giginek aranyból van a szíve, és nem bántjuk meg azzal, ha bevalljuk, a logikus gondolkodás nem az erőssége. Így egy kis figyelemeltereléssel nagyon könnyen át lehet verni a fiatal lányt. Juliék sem tettek másképp, és kapóra is jött nekik Gigi szertelensége. Mindeközben persze kiderült, hogy nem volt jó lépés a fiatal lány részéről a Berényiekkel való üzletelés, aminek Ludwig hangot is adott. Ági férje viszont most nem vette figyelembe, hogy kivel beszél. A nővel szemben olyan hangnemet engedett meg magának, melyet Gigi nem is hagyott szó nélkül. Ludwig most csúnyán benézte.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való