KERESÉS search-close

Kristóf: „Én tehetek róla!”

szerző:
2017.04.10. 22:40

Az ex-tűzoltó boldogabb, mint valaha, ugyanis végre sikerül édesapjával megoldani az évek óta tartó súlyos problémákat. Az öröm túl korai volt, egy váratlan tragédia mindent megváltoztatott.

Kristófnak végre sikerült túllendülnie azon a mélyponton, amiben a pánikbetegesége óta volt. Nem is gondolta volna, de a szorongásait az apjával való rossz kapcsolata is fokozta. Borzasztó nagy lelki teher lehetett neki, hogy az édesapja nem fogadta el őt, és Tóbiást sem. Mikor végre sikerült mindent elrendezniük és megbeszélniük egymással, kiderült, az volt az utolsó találkozásuk. Kristóf apukája meghalt. A fiú mindenért magát hibáztatja!

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!