KERESÉS search-close

Következő rész (2015. november 20.)

szerző:
2015.11.19. 21:16

Vajon mit válaszol Ágnes Ludwig közös gyerekre vonatkozó kérdésére? Júlia féltékenységében majdnem kirúgja az új házvezetőnőt. Vajon hogyan sikerül Ottó és Liza újabb randija?

Következő rész (2015. november 20.)
Ludwig szeretne végre választ kapni Ágnestől arra, hogy szül-e neki egy gyereket, de Ágnes gondolkodási időt kér. Először tetszik neki az, ahogyan Ludwig saját lányaként kezeli Lizát, de később megijed agresszív számonkérésétől. Végül úgy dönt, nem akar többet szülni.
Ottó randira hívja Lizát, de előbb át kell esnie egy „interjún” Ludwiggal és Ágnessel. Ottó megfelel. A randevúnak azonban véget vet Ágnes dühös telefonhívása, miután egy nyomkövető applikáció segítségével rájött, hogy a fiatal pár nem ott van, ahová indult. Liza összeveszik Ágnessel, aki később bocsánatot kér durva kirohanásáért Liza ellen. Este Ottó megjelenik Liza házánál és meg akarja csókolni a lányt.
Júliának nem tetszik a fiatal házvezetőnő, de miután kikérdezi, rájön, hogy mindenben megfelelő. Ennek ellenére majdnem kirúgja, de végül képtelen megtenni, amikor kiderül, Renátának rendkívül nagy szüksége volt erre a munkára. Júlia bevallja féltékenységét Attilának, de férje megnyugtatja: ő a legcsodásabb feleség a világon.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való