KERESÉS search-close

Következő rész (2015. december 23.)

szerző:
2015.12.22. 21:26
Aliz és Krisztián egészen közel kerülnek egymáshoz, miután Rudi lemondta az esti programot Alizzal. Miklós szembesíti Nórát azzal, hogy Róbert Ágnesbe szerelmes, és nem belé.
Következő rész (2015. december 23.)
Rudi végül ráveszi Fasírtot, hogy segítsen neki beszélni Nikollal, akit szeretnének rávenni arra, hogy visszavonja Zsolttal szembeni vallomását. Aliz szeretne esti programot szervezni Rudival, akit azonban felhív Róbert, és közli vele, hogy azonnal szeretné visszakapni a pénzét Ruditól. Aliz aggódik Rudi miatt, ezért Krisztián felajánlja neki, hogy Aliz korábbi kérésének megfelelően táncoljanak egyet. Mindketten zavarba jönnek, a tánc pedig végül csókban végződik.
Az esküvői gratulációk után Miklós szembesíti Ágnest azzal, hogy Róbert megpróbálta megcsókolni. Ágnes tagad, de Miklós látja rajta, hogy hazudik. Eközben Róbert számon kéri Ludwigot, amiért kisétált a szertartásról, mire Ludwig Róbert orra alá dörgöli, hogy szívességet tesz neki azzal, hogy náluk lehet az esküvője. Róbert emiatt azonnal felhívja Rudit, hogy visszakérje a pénzét. Miután Miklós elmondja Nórának, hogy Róbert Ágnesbe szerelmes, Nóra is számon kéri Ágnest, és már nem tudja, higgyen-e Miklósnak. Liza eközben megtudja Ágnestől, hogy Róbert felelős Ottó apjának halálért. Amikor aztán végül eljön a köszöntők ideje, Róbert nincs sehol. Kiderül, hogy öntudatlanul, kiterülve fekszik a dolgozószobában. Vajon halott?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való