KERESÉS search-close

Következő rész (2015. december 17.)

szerző:
2015.12.16. 21:26
Miért nem akar Timi részt venni az esküvőn? Mit tesz Tóbiás, miután megtudta az igazat a lesifotóról? Róbert sejteni kezdi, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest.
Következő rész (2015. december 17.)
Miután Miklós megcsókolta Nórát, aki ellökte magától, Nóra Miklós fejéhez vágja, hogy Miklós megbízhatatlan. A másodszor is kiérkező zárszerelő ezúttal nem hagyja, hogy Timi lerázza, így kiszabadítja a lakásban ragadt Nórát és Miklóst. Nóra csúnyán összeveszik Timivel, mire Timi kijelenti, hogy nem vesz részt az esküvőn.
Tóbiás nem hiszi el Ádámnak, hogy ő készítette a fotót a film sztárról. Szerinte Ádám csak Gizellát szeretné megvédeni. Eközben Hanna kideríti, hogy Ádám adta el a fotót a weblapnak. Neki már hisz Tóbiás, és úgy érzi, hogy Hanna a hibás, mert Ádám neki akart bizonyítani. Később Tóbiás szeretne bocsánatot kérni Gizellától, aki masszívan iszik, és visszautasítja Tóbiást. Tóbiás elmondja Hannának és Ádámnak, hogy segíteni kell Gizellán.
A vacsora után kiderül, hogy Ludwig még nem bocsájtott meg Róbertnek azért, mert börtönbe juttatta őt. Róbert dühében máshol akarja megrendezni az esküvőt, amin Ágnes kiborul. Fél egy újabb megaláztatástól Ludwig előtt. Róbert gyanítani kezdi, hogy Ludwig megerőszakolta Ágnest. Vajon Ágnes bevallja neki?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való