KERESÉS search-close

Következő rész (2015. december 16.)

szerző:
2015.12.15. 21:26
Tóbiás rájöhet, hogy Ádám készítette a lesifotót? Ágnes vacsorára hívja Róbertéket. Vajon kibékül Ludwig és Róbert? Timi képes lehet megakadályozni Nóra és Róbert esküvőjét?
Következő rész (2015. december 16.)
Tóbiás megvádolja Gizellát a lesifotó készítésével. Ádámnak bűntudata van, amiért nehéz helyzetbe hozta Tóbiást, de nem árulja el, hogy ő készítette a fotót. Hanna megígéri Tóbiásnak, hogy utánanéz, ki adta el a fotót, mert szerinte nem biztos, hogy Gizella tette. De Tóbiás nem várja meg az eredményt, kirúgja Gizellát a Fittlaborból. Miután Ádám megtudja Hannától, hogy Tóbiás Gizellát vádolja, próbál beszélni Gizellával, aki inkább inni kezd. Ádám végül bevallja Tóbiásnak, hogy ő készítette a fotót.
 
Ágnes meghívja vacsorára Nórát és Róbertet, hogy átbeszéljék a holnapi esküvő részleteit. Ágnes titkon abban reménykedik, hogy Ludwig és Róbert a vacsora alkalmával talán közelebb kerülnek egymáshoz. Azonban a dolog visszafelé sül el, és Ludwig egyre lekezelőbben bánik Róberttel.
 
Miklós visszautasítja Timi ajánlatát, hogy segítene megakadályozni Nóra és Róbert esküvőjét. Timi továbbra sem rajong Róbertért, ezért azt eszeli ki, hogy bezárja a lakásba Nórát és Miklóst. Timi újabb csínytevése miatt Nóra nem tud elmenni Ágneshez a neki és Róbertnek szánt vacsorára. Helyette összetűznek Miklóssal. Miklós ragaszkodik hozzá, Nóra nem szerelmes Róbertbe, ezt bizonyítja a házassági szerződés ötlete is. Végül egy óvatlan pillanatban Miklós megcsókolja Nórát.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való