KERESÉS search-close

Következő rész (2015. augusztus 04.)

szerző:
2015.08.03. 21:16
Hová költözik Mónika? Tóbiásnak viszonya van? Sikerül Péternek kibékülnie Hannával?
Következő rész (2015. augusztus 04.)
Mónika úgy dönt, hogy vidékre költözik, de nem Vilmossal, hanem Gézához és Kingához, és ebben Aliz is megerősíti, aki szerint Zsolt sosem lesz képes megváltozni. Közvetlenül indulás előtt azonban betoppan Korlay, aki még egy esélyt kér Mónikától. Mit válaszol neki Mónika?
 
Tóbiás lemarad Zsófi első nőgyógyászati vizsgálatáról, ami Zsófinak rosszul esik, de gyanakv óvá is teszi. Amikor Tóbiás otthon hagyja a mobilját, Zsófi átkutatja az üzeneteit, és arra jut, hogy Tóbiás találkozgat valakivel. Tóbiás azonban csak egy új, lehetséges üzletet tárgyalt valakivel, aki Fittlabor oktató-videókat szeretne készíteni Tóbiással. A feldúlt Zsófi azonban végig sem akarja hallgatni Tóbiást, és dühében megüti.
 
Miután Péter eltorlaszolta a kijáratot, és Ádám emiatt majdnem lekéste a tárgyalását az ösztöndíj-bizottsággal, Ádám a hátsó ajtón mégis elhagyja az épületet. Hanna és Júlia egymást hibáztatják Péter viselkedése miatt, és Júlia nem képes igazán letolni a fiát, mert tökéletesen megérti az érzéseit. Péter nem tud túllépni azon, hogy Hannát már nem érdekli, és minden erejével azon van, hogy megmutassa, ő is ér annyit, mint Ádám. Attilának azonban eszébe jut, hogy most, hogy Hanna és Péter már nincsenek kapcsolatban, Hanna tanúskodhat Péter ellen a bíróságon. Attila tanácsára Péter megpróbál kibékülni Hannával, de kiderül, hogy már elkésett: Hanna már be is jelentette a rendőrségen, hogy vallomást akar tenni Péter ellen. Vajon mit tesz most Péter?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való