KERESÉS search-close

Izzik a levegő Peti és Hanna között?

szerző:
2016.10.26. 22:10

Mostanában egyre több időt tölt együtt Peti és Hanna, ami elsőre egyáltalán nem feltűnő. Viszont az már inkább, hogy úgy tűnik, napról napra közelebb kerülnek egymás lelkéhez.

Hanna lakása egyre nagyobb hangsúlyt kap a fiatalok életében. Mostanában több szuper ötlet született ott, mint például a tetőtéri szórakozóhely, és egyre több bensőséges pillanatoknak lehetünk szemtanúi a lakás nappalijában. Legutóbb Peti lelkizett egy hatalmasat Hannának, akinek nem esett nehezére közös múltjukról beszélni. Sőt egyre inkább úgy lehet érezni, van valami a levegőben kettőjük között, csak még egyáltalán nem lehet tudni, mi is történik a színfalak mögött.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való