KERESÉS search-close

Hogy kerül a póni az udvarra?

szerző:
2015.03.30. 06:00
A nézők már hozzászokhattak, hogy a sorozatban rendszeresen tűnnek fel állatok. Kutyák, cicák, nyuszik, egér, patkány, hüllő, kétéltű kapott már szerepet a Mátyás király téren élők mindennapjaiban.
Hogy kerül a póni az udvarra?

Ma este viszont egy póni jelenik meg az udvaron, így emelve Gizi és Laci brazil szappanoperák hangulatában szervezett lagzijának fényét. A Zokni névre hallgató póninak egyáltalán nem jelentett kihívást, hogy eleget tegyen a szerepének, mivel már rutinos a forgatások tekintetében, azt pedig azonnal elérte, hogy az egész stáb a rajongójává váljon. Az pedig, hogy Zokninak milyen szerep jut a lakodalom fordulatos eseményiben, az este kiderül!

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való