KERESÉS search-close

Gigi és Ádám szenvedélyes csókban forrt össze

szerző:
2017.11.28. 22:50

Az egyik pillanatban még vigasztalta Ádám a szőke lányt, a másik pillanatban pedig közelebb kerültek egymáshoz, mint valaha.

Gigi egy igen kemény és nehéz időszakon van túl. Mikor megszökött a szanatóriumból, úgy érezte, Ádám az egyetlen, akiben bízhat. A fotós fiúban akkor még kétségek voltak, nem hitt a rémült lánynak, és inkább elküldte őt, mint segített volna rajta. Később azonban kiderült, Gigi mégis csak igazat mondott Veintraub Barnával kapcsolatban. Most pedig, mikor Gigi elbizonytalanodik magában, hogy jó anya lesz-e belőle, Ádám az, aki mellette áll, és megvigasztalja. A megható pillanatban végül egy szenvedélyes csók is elcsattan.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való