KERESÉS search-close

Előző rész (2017. február 22.)

szerző:
2017.02.22. 21:30

Félix Ágnessel kapcsolatos gyanúja megerősítést nyer. A Rudival való veszekedés hatására Aliz rádöbben, mire vágyik igazából. Ádám részegen rossz döntést hoz. Milyen visszafordíthatatlan lépést készül tenni Ágnes?

Előző rész (2017. február 22.)

Emília elmeséli Irmának, hogy Félix ismét elutazik egy időre üzleti ügyben. Később azt tapasztalja, hogy Félix mennyire jól szót ért Milánnal. Eközben Ágnes lebuktatja a ház körül settenkedő Sast, ami miatt hirtelen döntésre szánja rá magát. Liza elmondja Ottónak, hogy szerinte Ágnes gyanúsan viselkedik, amit Milán véletlenül meghall, és továbbad Félixnek.

 

Rudi úgy érzi, hogy a lakótársai nem tartják tiszteletben őt és a magánéletét. Míg Milán és Luca kifejezetten közelebb kerülnek egymáshoz a balhét követően, a lakótársak jobbnak látják új szabályokat hozni a konfliktusmentes együttlakás érdekében. Látszólag mindenki elégedett, ám Aliz beismeri Krisztiánnak, hogy ő ennyi idősen saját kuckóra vágyik.

 

Hanna munkát szeretne ajánlani Ádámnak, ezért megpróbálja kideríteni Zsófitól, hogy hová költözött a fiú. Nem sejtik, hogy a műteremben a magányos Ádám éppen alkoholba fojtja a bánatát. Hanna végül rátalál, és döbbenten tapasztalja, hogy Ádám teljesen maga alatt van. Olyannyira, hogy megpróbálja feleleveníteni a régi kapcsolatát Hannával.

 

Ágnes éppen elnézést kér Stellától a korábbi viselkedése miatt, és biztosítja a kislányt arról, hogy továbbra is szívesen protezsálja őt. Ágnes később komolyan elgondolkozik Miklós korábbi szavain, és elküldi hazulról Lizát, hogy kettesben lehessen Ludwiggal. Már-már visszafordíthatatlan lépésre szánná el magát Ludwiggal kapcsolatban, de Stella váratlan felbukkanása megzavarja a tervében.

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való