KERESÉS search-close
Csak a csillaggal jelölt mezők kitöltése kötelező!

Előző rész (2017. február 16.)

szerző:
2017.02.16. 21:30

Vajon Ádám jó döntést hoz a költözéssel? Vajon sikerül-e Nórának kimentenie Vilmosékat a csaló cég markából? Júlia és Attila kirándulása nem várt izgalmakat tartogat. Vajon mi Ottó genetikai tesztjének az eredménye?

Előző rész (2017. február 16.)

Habár Zsófi csalódott, amiért Ádám nem hozzá költözik vissza, azzal biztatja magát, hogy nem marad egyedül, hisz ott van neki Bence. Ádám közben elköltözik egy haverja fotóstúdiójába. Egyikük sem mondja ki, de mindketten magányosak a másik nélkül.

 

Bözsi és Vilmos teljes pánikban vannak az olvasatlanul aláírt szerződés miatt, de Irma megnyugtatja őket egy saját életéből vett történettel, így elhatározzák, hogy Nórától kérnek segítséget. Felkeresik a csaló ügynököt, aki először lekezelően bánik velük, de amikor kiderül, hogy Nóra ügyvéd, és perrel fenyegetőzik, a cég végül eláll a szerződéstől.

 

Attila azt javasolja a feszült Júliának, hogy menjenek el a hétvégére kirándulni. Az úton Júlia megéhezik, ezért lefordulnak az országútról egy földútra, de nem találják meg a csárdát, amit a GPS mutatott. Amikor azonban visszafordulnának, leáll az autójuk. Az eső elől egy skanzen-házba menekülnek, ahol rájuk esteledik.

 

Amíg Ottó Lizával osztja meg a genetikai Alzheimer szűrés miatti aggodalmát, Miklós elmegy Emíliáékhoz tanácsot kérni azzal kapcsolatban, hogy mik Judit kilátásai, és hogyan segíthetne neki. Amikor megérkezik az eredmény, Ottó Lizához megy vele, és együtt bontják ki. Kiderül, hogy Ottó nem örökölte az Alzheimert. 

 

 

Nézd vissza a sorozat epizódjait az RTL Moston!

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!