KERESÉS search-close

Előző rész (2016. március 11.)

szerző:
2016.03.11. 21:25
Vajon jogosan szakít Hanna Ádámmal? Ágnes lebonyolítja a felvételt. Péter szeretné maradásra bírni Ottót. Képes-e még Nóra különbséget tenni játék és valóság között?
Előző rész (2016. március 11.)
Mivel korábban Hanna kiszúrta, hogy Ádám újabban egy érzelmi hullámhosszon van Lilivel, nem tud jó képet vágni Ádámhoz. Hanna később a Liliről készült képeket nézegetve rádöbben, hogy Ádám valószínűleg már bele is szeretett Lilibe, így Ádám hiába bizonygatja ennek ellenkezőjét, szakít a sráccal. Ádám eleinte nem képes letisztázni magában, miként viszonyul Lilihez, ám miután elpanaszolja neki a történteket, rá kell ébrednie, hogy Hanna aggodalma nem volt megalapozatlan.
 
Veintraub Tamás váratlan kéréssel hozakodik elő a Lizára kísértetiesen hasonlító Cindy-ért cserébe. Habár Rudi sikeresen megszabadul Aliztól délutánra, bűntudata van, amiért belement a forgatásba, azonban már késő visszatáncolni, és a pénz is jól jön a szökéshez. Ágnes elégedett, hogy végre megtörténik a forgatás, és ezáltal talán Lizát is nagyobb biztonságban tudhatja. De vajon meddig tart az elégedettsége?
 
Péter a részeg balhézásnak induló, de vidám hangulatú, közösségi mulatozásként záruló szalonnasütögetés után rájön, hogy jó hatással van rá Ottó jelenléte. Mivel Ottó később beavatja Pétert a hazautazásával és az álmaival kapcsolatos problémáiba, Péter elhatározza, hogy segít Ottónak, ezért felajánlja, hogy költözzön be hozzájuk egy időre. Vajon Ottó kihasználja a lehetőséget, hogy Magyarországon maradhasson?
 
Miklós rájön, hogy Nóra ingatlanügynöke nem egy régi, elfelejtett érdeklődés miatt akarta értesíteni Nórát egy eladóvá vált zsámbéki házról, ezért aggódni kezd, hogy Nóra a történtek ellenére sem hagyott fel a szerepjátékkal. Miután Attila felkeresi Miklóst, mert megtudta, hogy Nóra költözni készül, Miklós úgy dönt, beavatja Attilát a részletekbe a különös szerepjátékot illetően. Hamarosan azonban Miklósnak rá kell döbbennie, hogy korántsem uralja annyira a helyzetet, mint Attilának bizonygatta.


A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való