KERESÉS search-close

Előző rész (2016. március 03.)

szerző:
2016.03.03. 21:25
Nóra szerepjátéka veszélyessé válik. Rudit majdnem maga alá gyűri a bűntudat. Andrea ultimátumot ad Zsoltnak. Ágnes Ottó ellen kitalált terve fordítva sül el.
Előző rész (2016. március 03.)
Miután Nóra és Miklós szerepjáték közben megcsókolták egymást, mindketten kényelmetlenül érzik magukat. Míg azonban Nórára jó hatással van a játék, addig Miklós szomorú, hogy csak Róbert megformálójaként kerülhet ilyen közel Nórához. Emília ráadásul felhívja Miklós figyelmét, hogy a szerepjáték veszélyessé is válhat, ha Nóra összekeveri a játékot a valósággal. Mikor Nóra és Miklós együtt kávéznak, és nyíltan szerepjátékot játszanak, Nóra letagadja Timi előtt Miklóst.

Rudi képtelen elfogadni, hogy nem tud semmit a legjobb barátjáról, erős bűntudata van. Lucának akarja adni Krisztián dögcéduláját emlékbe, de ő jobb helyet tudna neki. Aliz, Luca és Rudi egy vidám és reményteli kis iszogatást tartanak, ahol szórakoztató történeteket idéznek fel Krisztiánról.

Zsolt magán kívül könyörög Emíliának, hogy segítsen neki, mert Krisztián halálával teljesen magára maradt. Emília megígéri neki, hogy megkeresi Andreát. Andrea azonban nem akar Zsolttal találkozni, de Emília meggyőzi. Zsolt azonban nem örülhet sokáig Andrea látogatásának, ugyanis a nő közli vele, hogy Oszkárral együtt külföldre költözik.

Ágnes azzal keresi fel Olíviát, hogy Ottónak apja halála miatt volt motivációja Róbert megölésére. Olíviának azonban gyanús lesz Ágnes, főleg miután kiderül, hogy Ottónak egy pénzfelvételi bizonylatnak köszönhetően tökéletes alibije van a gyilkosság idejére. Olívia ezután azzal keresi fel Ádámot, hogy mutassa meg neki az esküvői tósztról készült felvételeket, aminek kapcsán Olívia gyanúja be is igazolódik: Liza nem volt jelen a tószton. Ezután Olívia szembesíti Ágnest: Ottóval ellenétben Lizának nincs alibije a gyilkosság idejére.A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való