KERESÉS search-close

Előző rész (2016. január 28.)

szerző:
2016.01.28. 21:25
Ágnes nem nyugszik, amíg ki nem derít többet Nóráról. Aliz kibékül Lucával és hazaköltözik. Ludwig megvádolja Miklóst, hogy Nórával összejátszva ölték meg Róbertet, és a két férfi egymásnak esik.
Előző rész (2016. január 28.)
Ágnes diadalittasan közli Miklóssal, hogy megtalálta Nóra indítékát a gyilkosságra. Róbert 25 millió forintos életbiztosításának Nóra a kedvezményezettje. Ráadásul véletlenül kihallgatja Attila és Júlia beszélgetését arról, hogy Nóra egy emberrablás áldozataként poszttraumás stressz szindrómában szenvedett korábban. Júlia meglátogatja Ágnest, baráti szándékkal. Ám Ágnest csak Nóra elrablása érdekli, Júlia pedig felháborodik ezen. Ágnes számára nyilvánvaló, a Berényiek takargatnak valamit.
 
Luca elárulja Aliznak, hogy Timi elutazása óta magányosnak érzi magát. Aliz szerint, itt az idő, hogy végre hazaköltözzön, és együtt legyenek. Rudi megértőnek mutatkozik Aliz hazaköltözésével kapcsolatban, de valójában szomorú emiatt és féltékeny Krisztiánra, aki előidézte Aliz és Luca békülését. Aliz és Krisztián is búcsút vesznek egymástól. Noha hatással vannak egymásra, nem történhet köztük semmi. Alizt egy kellemetlen beszélgetés során Nikol meggyőzi arról, jól tette, hogy hazaköltözik a gyermekéhez.
 
Miklós titkon megrémül, amikor kiderül, Róbert nagy összegű életbiztosításának Nóra a kedvezményezettje. Úgy dönt, nyomoz Ludwig körül, hátha kiderül bármi, amivel Ágnes gyanúját el tudja terelni Nóráról. Ludwiggal a villában whiskyzés közben még azt is megbeszélik, mindketten elvesztették a gyermeküket. Mikor Ágnes hazatér és figyelmezteti Ludwigot, ne hagyja magát manipulálni, Ludwig taktikát vált. Arra tereli a beszélgetést, hogy Miklós összejátszott Nórával. Miklós feldühödik és nekitámad, de végül Ludwig az asztalra nyomja Miklós arcát. Meg akarja ölni?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való