KERESÉS search-close

Előző rész (2016. január 25.)

szerző:
2016.01.25. 21:25
Ágnes megbocsájtja Ludwignak a tettét? Péternek randija lesz, amire Rudiék készítik fel. Gizella megiszik egy fél üveg vodkát, amikor Zsófi rosszul lesz, és neki kellene kórházba vinni.
Előző rész (2016. január 25.)
Bármennyire szeretné Ludwig, hogy Ágnes visszaköltözzön hozzá a hálószobába, Ágnes nincs erre még felkészülve. Júlia szerint Ludwignak meg kell békélnie Ágnessel. Ludwig megfogadja Júlia tanácsát, és bocsánatot kér Ágnestől, amiért nem volt vele gyengéd, megígéri, hogy mostantól óvatos lesz, hogy ne legyen félreértés. Úgy tűnik, hogy Júlia tanácsa békét hoz Ágnes és Ludwig kapcsolatába, de vajon Ágnes tényleg megbocsájtja Ludwig tettét?
Pétert felbosszantja a turbékoló Hanna és Ádám látványa, ezért úgy dönt, hogy randit szervez magának. Rudi szemtanúja lesz, ahogy Péter lebeszél egy randit egy lánnyal. Azonban Aliz és Rudi szerint Péter nem randiképes. Kölcsönadnak neki Rudi ruháiból és átalakítják a szerintük toprongyos Pétert. Azonban a nagy átalakulás ellenére Pétert felülteti a randipartner, nem megy el a találkozóra. Később azonban egy lány felbukkanása meglepi Pétert.
Gizellának szörnyen hiányzik Linda, ráadásul a videó chat sem működik a gyenge internet miatt. Gizella bánatában megint iszik. Azonban boldogsággal tölti el a lehetőség, hogy segítsen Zsófinak összeszerelni a kiságyat, ugyanis így legalább rajta anyáskodhat kicsit. Zsófinak is jól jön a segítség, mert Tóbiás eléggé elfoglalt. Amikor kiderül, hiányzik egy-két csavar az ágyikó összeszereléséhez, Zsófi megy el beszerezni a csavarokat. Az egyedül hagyott Gizella pedig kihasználva az alkalmat benyakal egy fél üveg vodkát, amit Zsófi hűtőjében talál. Amikor Zsófi visszaér, Gizella segítségét kéri, hogy vigye el a kórházba, mert rosszul van. Vajon mit tesz most a részeg Gizella?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való