KERESÉS search-close

Előző rész (2016. február 17.)

szerző:
2016.02.17. 21:25
Hisznek a rendőrök Péternek? Milyen pincér Gizella? Belemegy Nóra Ágnesék körmönfont tervébe? Sikerül-e Hannának segítenie Lilinek, a hajléktalannak?
Előző rész (2016. február 17.)
Péter úgy dönt, elmondja az igazságot a rendőröknek Róbert halálával kapcsolatban. De amikor beállít a gyilkosság helyszínére, ahol Kasznár, Olívia és Júlia éppen rekonstruálják az eseményt - senki nem hisz neki.

Miután Aliz felmondott a bisztróban, abban reménykedve, hogy majd Rudi eltartja, helyette Gizella áll be a pult mögé, de nem túl eredményes pincérnőként. László szerint Gizella számára veszélyes alkoholok között dolgozni, de Gizella úgy gondolja, ezzel csak még inkább bizonyítja, hogy valóban leszokott. Azonban ügyetlenségében Gizella Alizra borít egy csésze jegeskávét.

Miklós, Attila és Ágnes mindent elkövetnek annak érdekében, hogy meggyőzzék Nórát arról, segítsen nekik börtönbe juttatni Ludwigot. Nóra kezdetben ellenáll, mert úgy véli, a Berényiek csak saját céljukra használják fel Róbert halálát. Ágnes elmondja neki, hogy Ludwig anno Róbert menyasszonyát is felhasználta arra, hogy meggazdagodjon. Nóra ezek után már hajlik arra, hogy Ludwigot megbüntessék.

Hanna egy hajléktalanban régi iskolatársát véli felfedezni és azt szeretné, hogy hozzájuk költözzön, de Ádám nem egyezik bele. Megkérdezik Zsófit és Tóbiást, hogy alhatna-e a Fittlaborban, de Zsófi hallani sem akar róla. Később, amikor ruhákat visznek neki, a lányt összeverve találják.A sorozat epizódjait visszanézheted az RTL Moston.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való