KERESÉS search-close

Előző rész (2015. március 31.)

szerző:
2015.03.31. 21:15
Vajon tényleg csak László esküvője miatt tért vissza Zsuzsa? Mit szól Krisztián és Enikő ahhoz, hogy Zsófi magánkórházba akarja vinni Krisztiánt? Gizella elrablása rosszul kezdődik, de az esküvői parti végül mégiscsak nagyszerűen alakul.
Előző rész (2015. március 31.)
Zsuzsa meglepetés-szerű felbukkanása az esküvőn gyanakvóvá teszi Miklóst, Júliát és Attilát. Vilmos örül, hogy újra együtt látja az egykori árvákat. László boldog, hogy Zsuzsa eljött az esküvőjére és felajánlja neki, hogy szálljon meg az ő lakásában. Zsuzsa az este folyamán titokzatos telefonhívást bonyolít, valakit arról biztosít, hogy rendben meg fogja kapni az ígért pénzt. Vajon mi folyik itt?
 
Enikő ismét mérget adott be Krisztiánnak, hogy az tovább maradjon a kórházban. Enikő odaadóan ápolja, amikor a mérgezés tünetei megmutatkoznak. Zsófinak egyáltalán nem tetszik az a gondoskodás, amit Enikő mutat, főképp, hogy Enikő azon is igyekszik, hogy Zsófit távol tartsa Krisztiántól. Zsófi elhatározza, magánkórházba viszi Krisztiánt.
 
Zsolt feltöri a saját autóját, megszerzi a beragadt kulcsot és visszaviszi az elrabolt Gizellát a vőlegényének. Júlia rendbe teszi és átszabja Gizella ruháját úgy, ahogy végre igazán Gizella kedvére való lesz. Gizella és László a viszontlátástól ismét rádöbbennek, hogy nem akarnak egymás nélkül élni.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való