KERESÉS search-close

Előző rész (2015. március 30.)

szerző:
2015.03.30. 21:15
Régi ismerős toppan be Gizella és László lagzijába. Ágnes mégis érző lélek? Zsolt elrabolja a menyasszonyt.
 
Előző rész (2015. március 30.)
Júlia arra bíztatja Pétert, hogy keresse tovább az elvesztett jegygyűrűt és ne adja fel. Később azonban meghallja, hogy Hanna arról beszél Ádámnak, hogy Péter meg akarja kérni a kezét. Júlia közli Péterrel, hogy Hanna várja a lánykérést. Péter megtalálja a gyűrűt, de már nincs kedve az egészhez. Ő tökéletes lánykérést akart. Júlia a fejébe veszi, hogy megmenti a helyzetet, és később azt füllenti Hannának és Péternek, hogy a gyűrűt ő kapta Attilától. Ekkor váratlanul betoppan Zsuzsa.
 
Ágnes úgy dönt, bosszúja úgy lesz teljes, ha nemcsak üzleti sikert arat Brigitta férjén, de le is fekszik vele. Az elégedett Ágnes büszkén lobogtatja a szerződést Miklósnak és Attilának. Később Brigitta jelenik meg Ágnes lakásán, és elmondja neki, hogy soha többé nem akarja látni. Ágnes összeroppan, hogy eltaszította magától a legjobb barátnőjét, ám mikor Róbert megérkezik, Ágnes felveszi az “álarcot” mintha mi sem történt volna.
 
Gizella boldog, hogy ilyen szuper esküvőt szerveztek neki, ám megtudja, hogy Zsolt felvizezte az italokat. Gizella azon búslakodik, hogy senki nem rabolja el őt, mint menyasszonyt. Végül Zsolt kényszerül őt elrabolni, hogy jóvá tegye az ital felvizezést. Gizellának azonban ez nem tetszik, összevesznek, aminek az lesz az eredménye, hogy Gizella mindkettejüket kizárja az autóból. Vajon hogy jutnak vissza az esküvőre?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való