KERESÉS search-close

Előző rész (2015. március 27.)

szerző:
2015.03.27. 21:15
Ágnes kiveti a hálóját Brigitta férjére. László és Gizella nem-házasként is boldogan ünnepelnek. Péter elveszíti a Hannának szánt jegygyűrűt.
 
Előző rész (2015. március 27.)
Miután Ágnes megfenyegette Brigittát, alkut ajánl neki. Találkozót szervez Ágnesnek a férjével, hogy Ágnes kiadhasson neki irodahelyiségeket. Ágnes boldog, de a lehetőség, hogy végre kivívja fivérei tiszteletét sem csökkenti bosszúvágyát Brigitta ellen. Vajon mire készül Ágnes?
 
Gizella és László megtudják, hogy Vilmos és Bözsi meglepetés lagzit szerveztek nekik. Gizella boldog, de azért zavarja, hogy hivatalosan nem tudtak egybekelni Lászlóval. László szerint ez életük legszebb napja, senkinek nem kell tudnia, hogy nincs meg a házassági papír. A “házaspár” külön öltözködik a lagzira, Gizella azonban kiakad: csúnyának találja az esküvői ruháját, de László megvigasztalja.
 
Miután Péter nem tudta az esküvői videón keresztül megkérni Hanna kezét, a gyűrűt elteszi egy fiókba. Hanna azonban megtalálja a gyűrűt, és megdöbben. Elmeséli Ádámnak, hogy Péter meg akarja kérni a kezét. Péter magához veszi a gyűrűt, de joghurt pakolás közben Péter rájön, hogy elveszítette azt. Mihez kezd most Péter?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való