KERESÉS search-close

Előző rész (2015. március 18.)

szerző:
2015.03.18. 21:15
Zsófi és Tóbiás vajon felveszik a kesztyűt Szilárd ellen? Vajon sikerül Júlia és Miklós terve Róbert ellen? Ágnest megfenyegetik.
Előző rész (2015. március 18.)
Miután Zsófi és Tóbiás megtudták, hogy Szilárd valójában egy fitnesz terem tulajdonos, szembesítik az igazsággal. Szilárd semmit nem tagad, és közli Zsófiékkal, hogy ő bizony azért van itt, hogy az összes klienst elcsábítsa a saját termébe. Tóbiás és Zsófi éktelen haragra gerjednek, főleg mikor Aliztól is megtudják, hogy egyre több vendég mondja le a fogyókúrás csoportját. A kliensek egyre fogynak a teremből, és Zsófi kijelenti: ez már háború.
 
Miután Róbert zsebéből kiesett egy női bugyi, Nóra menti meg a kínos szituációt, és azt hazudja, a bugyi az övé. Később Júlia és Miklós abban reménykednek, hogy a tervük bevált, míg Nóra és Róbert összevesznek az eseten. Később Miklós szemtanúja lesz, hogy Nóra és Róbert között nem felhőtlen a viszony, és Júliával közösen örülnek a sikerüknek, mígnem Róbert meg nem keresi Júliát, és közli vele, tudja, hogy ez az ő műve.
 
Ágnes férjét, Ludwigot csúnyán megverték a börtönben, miután István beszélt a börtön igazgatójával. Ágnes aggódik, csalódott Istvánban, és ezúttal Róberttől sem számíthat segítségre. Zsolt szívesen eljárna Ludwig érdekében, de Ágnes maga akarja megoldani az ügyet. Végül úgy dönt, újra kiküldi Istvánt Berlinbe, de ezúttal azt kéri tőle, fenyegesse meg Ludwig cellatársainak családját, hogy azok ne bántsák Ludwigot megint. Ágnes lakásába később egy téglát hajít valaki, rajta egy üzenettel: “állítsd le magad!”
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való