KERESÉS search-close

Előző rész (2015. március 12.)

szerző:
2015.03.12. 21:15
Tóbiás tényleg szteroidokat szed? Hogyan folytatódik Ágnes és Miklós harca a cégben? Sikerül Lászlónak megvenni a kisboltot?
 
Előző rész (2015. március 12.)
Miután Szilárd megtalálta Tóbiás táskáját és Zsófi szteroidokat talált benne, Tóbiás kijelenti, hogy ő sosem szedne ilyesmit, és meggyanúsítja Szilárdot, hogy ő tette bele. Tóbiás az edzés megtartása után azonban rájön, hogy Szilárd sokkal alkalmasabb edző, mint ő. Ezért Tóbiás átmenetileg úgy dönt, beleegyezik, hogy Szilárd vegye át Krisztián helyét, de csak addig, amíg Tóbiás is megszerzi a megfelelő képesítéseket.
 
Attila próbálja helyre tenni azt, amit Miklós és Ágnes elrontott az üzleti partin. Annyit sikerül elérnie, hogy a cég tulajdonosai megszavazzák, hogy ha Ágnes és Miklós továbbra is folytatják kicsinyes harcaikat, akkor nem beszélhetnek többé ügyfelekkel. A két ellenfél azonban ezt újabb kihívásnak éli meg.
 
Lászlónak továbbra sem sikerült meggyőznie Miklóst, hogy adja el neki a kisboltot, ezért Nóra segítségét kéri. Később azonban László talál egy másik szimpatikus bolthelyiséget a háztól távol, amit meg tudnának venni Gizellával. Nóra Miklóst vádolja meg, hogy elűzi a barátaikat, hiszen Lászlóék úgy tervezik, ha megveszik azt a boltot, akkor el is fognak költözni. 
 
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való