KERESÉS search-close

Előző rész (2015. március 03.)

szerző:
2015.03.03. 21:15
Megérti-e Tóbiás Aliz viselkedését? Vajon Júlia Miklós vagy Róbert pártját fogja? Vajon megússza-e Ágnes, hogy Miklós rájöjjön, hol töltötte az éjszakát?
Előző rész (2015. március 03.)
Bözsi megpróbálja megértetni a feldúlt Alizzal, hogy bocsánatot kell kérnie Margótól, amiért megsértette a fogyókúrás csoportban. Aliz ezt meg is teszi, és újabb jó tanáccsal látja el Margót. A tanács azonban megint rosszul sül el, és Tóbiás újra csak dühös Alizra. Aliz kétségbeesik, hogy akárhányszor próbálkozik, őt nem érti meg senki, ezért Bözsi beszél Tóbiással, és megpróbálja vele jobban megértetni Aliz természetét. Tóbiás meghatódik a hallottaktól és új esélyt ad Aliznak. Vajon tud majd vele élni?

Róbert úgy érzi, hogy meggyőzte Júliát a Nórával kapcsolatos szándékai komolyságáról, de Júlia bevallja Attilának, hogy még mindig gyanakszik. Annál is inkább, mert Miklós vissza akarja szerezni Nórát, és Júlia szerint Nóra titkolja a valódi érzéseit Miklóssal és Róberttel kapcsolatban is. Amikor tehát azt látja, hogy Miklós borvacsorát szervez magának, Nórának és Timinek, Júlia figyelmezteti, hogy ha ezzel akarja visszaszerezni Nórát, akkor több erőfeszítésre lesz szüksége.

Ágnest bosszantja, hogy Miklós nem fogadja el az ötleteit, eközben Miklósnak feltűnik a feszültség Zsolt és Ágnes között. Ágnes újra megkéri Nórát, hogy vállalja el a válóperét, de Nóra egyelőre nem dönt. Zsolt látja, amikor Ágnes és Miklós összeszólalkoznak, és feszültségoldásként italt kínál Ágnesnek. Ágnes az éjszakát megint Zsoltnál tölti, és meg kell oldania, hogy új ruhában, időben az irodába érjen. Rendben kisurran Zsolt lakásából, de az iroda előtt Miklós lecsap rá. Hogyan mászik ki Ágnes ebből a helyzetből?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való