KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 24.)

szerző:
2015.02.24. 21:38
​Gizella megtudja László titkát. Miklós vajon önérdek nélkül segít Rucskay Kálmánnak? Zita bajba kerül. 
Előző rész (2015. február 24.)
László tudja, hogy nem volt jó ötlet Zsolttól kölcsön kérni, főleg, mikor Zsolt már másnap emlékezteti, hogy mikor kell fizetnie az első részletet. Gizella kiakad, mikor Aliztól megtudja, hogy László és Zsolt együtt üzleteltek valamit. Gizella azonban hiába kéri számon Lászlón az igazságot, László mindent tagad. László megvásárolja az összes víztisztítót, és Vilmos segítéségét kéri, hogy tartsa távol Bözsit és Gizellát, míg ő lepakolja a vízszűrőket a pincébe. Gizella véletlenül belefut Zsoltba, és a kölcsönös sértegetéseknek az lesz a vége, hogy Zsolt elmondja, László tőle kért kölcsön. 

Zsófi hosszú idő után véletlenül találkozik Rucskay Kálmánnal, és megtudja, az idős férfi válik a feleségétől. Zsófi megsajnálja a férfit, és mivel úgy érzi, Rucskay válása részben Miklós hibája, mindent elmesél Miklósnak. Miklóst mindaddig hidegen hagyja a dolog, míg Timi nem szembesíti azzal, hogy Miklós milyen önző. Miklós ekkor megkéri Nórát, hogy segítsenek Rucskay Kálmánnak a válóperében. Mikor Zsófi látja ezt, pozitívan csalódik Miklósban.

Attila bármennyire is tiltja Zitát attól, hogy iskola helyett a nyulakkal foglalkozzon, Zita Ágnes biztatására nem tágít eredeti céljaitól. Ágnessel karöltve elmennek a farmra, és felvásárolnak egy csomó nyulat, amiket aztán elvisznek egy menhelyre. Zita nagyon boldog és hálás Ágnesnek. Attila azonban hamar lelombozza Zita jókedvét. Megtiltja, hogy ilyenek miatt még egyszer hiányozzon az iskolából. A sértődött Zita ekkor visszamegy a farmra. Attila és Júlia legnagyobb megdöbbenésére Zitát a rendőrök hozzák haza. 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való