KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 18.)

szerző:
2015.02.18. 21:20
Mi lesz Krisztiánnal? Aliz beindítja fogyókúrás csoportját. Enikő lebuktatja dr. Borbélyt.
Előző rész (2015. február 18.)
Zsófi megtalálja az összevert Krisztiánt a szaunában és azonnal értesíti a mentőket. Közben Zsolt megtudja Aliztól, hogy Krisztiánt nem csak összeverték, hanem kórházba is kellett szállítani. Zsolt bemegy az öccséhez, aki közli vele, hogy ők nem testvérek többé.

Aliz előtte-utána fotókat csináltat Ádámmal magáról a fogyókúrás csoport promójához. Végül sikerül összeszednie a 10 embert a csoporthoz. Tóbiás viszont már az első alkalommal kioktatja Alizt, ezért összevesznek. Tóbiás biztos benne, hogy Aliz szakmai segítség nélkül képtelen lesz elvezetni a csoportot.

Enikő számon kéri a félig üres vodkás üveget dr Borbélyon, aki mindent tagad. A nap folyamán azonban a doktor furcsa viselkedéséről Enikő arra következtet, hogy mégis ittas lehet. Közben behozzák Krisztiánt, és Enikő amiatt aggódik, hogy dr Borbély fogja megoperálni. A műtét sikeresen lezajlik, de Enikő egy szondával várja dr Borbélyt. Az orvos végül belefúj, és kiderül, hogy tényleg ivott. Mit fog most tenni Enikő?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való