KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 17.)

szerző:
2015.02.17. 21:48
​Hogy alakul Enikő és az új orvos kapcsolata? Aliz fogyókúrás csoportot szervez. Zsolt megbünteti Krisztiánt.
Előző rész (2015. február 17.)
Enikő egy vodkás üveget talál Barnabásnál, aki azt hazudja, hogy egy betegétől kapta. Később Enikő és Barnabás szakmai vitába keverednek egy beteg miatt, de végül kiderül, hogy az orvosnak volt igaza. Enikő összezavarodik, és a férfi közeledésének engedve szexelnek az orvosi szobában. A szex után Enikő megtalálja az üveg vodkát - félig üresen.  

Gizella arról panaszkodik Aliznak, hogy felszedett pár kilót, ami az esküvő előtt nem jön jól. Aliznak ez adja az ötletet, hogy fogyókúrás csoportot kezdjen el vezetni. Zsófi közli vele, hogy ha összeszed 10 embert, tarthatják a konditeremben a foglalkozásokat. Aliz elkezdi összeszedni az embereket, de az nem megy túl könnyen. Zsolt kizavarja a bisztróból, amikor az ottani vendégeket akarja befűzni. Aliz viszont nem adja fel!

Zsolt ki van akadva amiatt, hogy Oszkár elutasította az ajándékba kapott motort. Felkeresi Ádámot, de megtudja, hogy valójában Krisztián mondta el Oszkárnak, hogy lopott a motor. Zsolt felhívja Fasírtot, hogy egy fontos munkát bízzon rá. Fasírt rátámad Krisztiánra a konditerem szaunájában és csúnyán elveri. Mi lesz Krisztiánnal?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való