KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 16.)

szerző:
2015.02.16. 22:09
Mégis megtarthatja Tóbiás anyja a lakását? Vilmos egyéni módon vigasztalja meg Bözsit. Oszkár Zsolttal ünnepli a szülinapját, de az ajándék nem lesz az ínyére.
 
Előző rész (2015. február 16.)
Zsófi próbál jó képet vágni a dologhoz, hogy Tóbiás anyja velük fog lakni, Margó viszont elmondja Nórának, hogy nem akar a fia terhére lenni. Amikor Nóra megtudja, hogy Tóbiás apja egyik találmánya után nem kapott egy fillért sem, úgy dönt, utána jár ennek az ügynek. Tóbiás és az anyja újra reménykedni kezdenek. Végül Nóra Gedeontól kér jól fizető ügyfeleket, mert az elnyomottak ügyének szolgálata nem fizet valami jól.

Ahogy Bözsi megtudta, hogy László leszólta a lekvárjait, azonnal elkezdi kidobni azokat. Közben Vilmos elkezdi enni a palacsintákat, hogy úgy tűnjön, mégis fogynak a lakók között. A sok palacsintától viszont rosszul lesz, és Bözsinek kell ápolnia. De végül Bözsi rájön, hogy Vilmos és a lakók is azért voltak vele, mert szeretik őt.

Oszkár Zsolttal akar lenni a születésnapján. A korábban Ádámtól elkobzott motor lesz Oszkár szülinapi ajándéka. Alizzal és Enikővel elmennek piknikezni, akiknek rossz kedvük van, mert nem akarnak Zsolttal lógni. Oszkárnak ez feltűnik, de Zsolt eltereli a figyelmét. Krisztián felvilágosítja Oszkárt, hogy lopott motort kapott ajándékba. Oszkár végül visszaadja Zsoltnak a motort. Mit szól ehhez Zsolt? 


Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való