KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 12.)

szerző:
2015.02.13. 00:43
​Enikő megtudja, hogy új szerelmének valóban családja van. Nóra elvállalja Tóbiás anyjának perét. Aliz nyilvánosan prostituáltnak nevezi Ádámot.
 
 
Előző rész (2015. február 12.)
Miután Dr Borbély és Enikő közt egy csók végre megtörte a jeget, amikor együtt töltötték a parkban az ebédidőt, megbeszélnek egy esti randevút. A Rózsába érkező Dr Borbélynak megcsörren a telefonja. Miközben a feleségével beszél arról, hogy mindjárt hazaér, Krisztián kihallgatja őt. Krisztián és Aliz egyet értenek abban, hogy szólni kellene erről Enikőnek. Krisztián meg is teszi, miután tanúja volt, hogy Dr Borbély a kórházbeli sürgős konzílium miatt lemondja a randit. Enikő nem hisz Krisztiánnak, de mégis tárcsázza a kórházat, és érdeklődik a sürgős orvosi konzíliumról. A kórházban nem hallottak ilyesmiről. Enikő összeomlik, Krisztiánnak igaza volt, Dr Borbély hazudik.
 
Nóra még mindig azon dilemmázik, etikus-e, ha beváltja a Gedeon-féle munkából származó csekket. Miután megtudja Miklóstól, hogy a Novák Lacinak ígért lift-projekt miatt a Berényi kft kevesebb osztalékot fog fizetni, úgy dönt, beváltja a csekket. De mikor a Róberttel való randevúja után a parkban sétál, megszólítja őt Pécsi Margó, Tóbiás anyukája. Elmesél neki egy végrehajtási szakaszban lévő ügyet, amelybe amiatt került, hogy a bogaras feltaláló ex-férjének kezességet vállalt egy bankkölcsön felvételnél, most pedig elvesztheti a lakását. Nóra elvállalja az ügyét, mert ha be tudják bizonyítani, hogy a kezesség vállalás kényszer hatására történt, nyert ügyük van. Mivel nem így történt, Tóbiásra volna szükségük, hogy hamisan tanúskodjon az apja ellen.
 
Miután Aliz feldúltan otthagyta a joghurt-fotózást, mert a pornózásra emlékeztette, nem tud elfogadható választ adni Ádámnak, hogy mi baja. Végül a benzinkutasnak törlesztendő adósságra hivatkozik. Ádám elmegy a benzinkútra, hogy kifizesse az adósságot, de megtudja, hogy Aliz már rendezte. Aliz bevallja, hogy Zsolttól kért kölcsön, hogy visszafizesse a benzinkúti pénzt, de Zsolt uzsorakamatra adott csak neki. Zsolt elmondja Ádámnak, hogy Aliz fizethette volna minden tartozását a pornózásból, de amikor felvételt akartak Alizzal készíteni, Ádám véletlenül épp arra járt, így az került felvételre, ahogy Aliz és Ádám szexel. Este a Rózsában Aliz Ádám szemébe vágja, hogy kettőjük közül Ádám tudja jobban, mit jelent prostituáltnak lenni, hiszen ő az volt. Ádám dühében szakít Alizzal.
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való