KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 11.)

szerző:
2015.02.11. 21:09
​Zsófi Timi zsarolása által újra közel kerül Krisztiánhoz. Aliz nem tud szabadulni a rossz lelkiismeretétől. Enikő új fellángolása kérészéletűnek bizonyul.
Előző rész (2015. február 11.)
Timi megzsarolja Zsófit azzal, hogy elmondja a titkát Krisztiánnak, ha Zsófi ki meri rúgni azért, mert lopott egy vendég pénztárcájából. Zsófi egészen addig nem veszi komolyan Timi zsarolását, míg nem látja Timit és Krisztiánt kettesben beszélgetni épp a Krisztiánnal tervezett randijuk előtt. Zsófi megijed, és fizet Timinek. Krisztián azonban nem tud meg semmit, és Zsófival újra szexelnek a konditerem irodájában.

Aliz alig kap fizetést Zsolttól, mert Zsolt levonta Aliz adósságának első törlesztő részletét Aliz fizetéséből. Ádám sajnálja Alizt, segíteni szeretne, de ehhez pénzt kell szereznie egy új fényképezőgépre. Felajánlja, hogy reklámfotókat készít Hanna és Péter joghurt eladásához, így előleget kap Hannától, hogy új gépet vegyen, és felkéri Alizt modellnek. Aliz örömmel vállalja, de az erotikusba hajló fotózás rossz emlékeket idéz fel benne.

Enikő mindent elkövet, hogy kiengesztelje az orvost, akinek véletlenül az arcába kent egy szelet habos tortát. Még ajándék kávéval is kedveskedik másnap a kórház előtt, de ezzel sem ér el eredményt. Amikor azonban összetalálkoznak a parkban, végre megtörik a jég kettőjük közt. Az ismerkedés egy csókkal záródik.  

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való