KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 09.)

szerző:
2015.02.09. 21:41
Hogyan próbálja megakadályozni Miklós, hogy a Berényi cég Ágnes vezetése alá kerüljön? Vajon Márta magával viszi Zitát? 
Előző rész (2015. február 09.)
László visszautasítja Ágnes ajánlatát, nem adja el neki a 4% tulajdonjogát a Berényi-cégből. Ágnes továbbszövögeti a tervét, és még azt is megpedzi Róbertnek, hogy ha nem Lászlót vásárolják ki, akkor Nórát kelljen. Róbert azonban nem örül dolognak. Nóra elmondja Miklósnak a vacsorapartin történteket, aki azonnal leszidja Lászlót. László azonban felvilágosítja, hogy eszében sem volt eladni a részét Ágnesnek. Miklósnak bűntudata van, amiért ezt feltételezte gyerekkori barátjáról, ezért úgy dönt, liftet épít a házba, hogy Lászlónak ne kelljen annyit lépcsőznie. Vajon vár valamit cserébe?

Júlia elkobozza a család összes mobilját és laptopját és az internetet is kitiltja a házból egy napra. Először mindenki jól szórakozik társasozás közben. Azonban Zita másnap megtudja, hogy lemaradt egy régóta várt koncertről és veszekedést provokál. A vita közepén állít be Zita anyja, Márta. Miért jött? 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való