KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 06.)

szerző:
2015.02.06. 21:34
Visszaadja-e Zsolt Aliznak, amit elvett tőle? Nórát féltékenység kezdi gyötörni. László komoly ajánlatot kap. 
Előző rész (2015. február 06.)
Miután Zsolt megszerezte a felvételt Aliz és Ádám intim együttlétéről, Aliz elmeséli Enikőnek, mi történt, óvatosan kihagyva azt a részt, hogy majdnem részt fett egy pornófilm forgatásán. Enikő megkéri Krisztiánt, hogy segítsen a lánynak visszaszerezni a felvételt, de Krisztián nem jár sikerrel. Végül Nóra az, aki megszerzi a felvételt, amit aztán Aliz inkább megsemmisít, csak ne kerüljön megint rossz kezekbe. 

Miután nemrég Miklós kirúgatta Róbertet, Nóra igyekszik segíteni a férfinak, hogy mihamarabb találjon megint egy állást. Ágnes mégis hamarabb talál neki munkát. Nórát az is meglepi, hogy Róbert beköltözött Ágnes mellé a villába. Amikor figyelni kezdi Ágnest, Nórának feltűnik, hogy a nő úgy viselkedik, mintha Róbert az ő tulajdona lenne. Vajon ez csak Nóra fejében van így, vagy Ágnes tényleg kiterjeszti a hatalmát a mostohafiára? 

Az ötlet, hogy a kisbolt ingyen házhozszállítást vállal, nagy sikert arat, és Lászlót és Gizellát elárasztják a megrendelések. Miközben László az emeletre szállít ki, meghúzza a hátát, és Ágnes is megtudja, hogy Lászlóék esküvőre gyűjtenek. Amikor Attila egy döntést egyedül hoz meg az irodában azzal az indokkal, hogy ő a többségi tulajdonos, Ágnes úgy dönt, neki is kell még részesedést szereznie a Berényi Kft-ben. Ezért felajánlja Lászlónak, hogy megveszi a részét, hogy László ki tudja fizetni az esküvőt. Mit mond erre László? 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való