KERESÉS search-close

Előző rész (2015. február 02.)

szerző:
2015.02.02. 21:30
​Júliának és Attilának vajon bejön a vidéki élet? Róbert vajon Ágneshez költözik? Zsófi nem akar gyereket Tóbiástól.
Előző rész (2015. február 02.)
Miután Júlia és Attila úgy döntöttek, nem mennek haza Miklós hívására, találnak egy régi parasztházat, amit képzeletben azonnal be is rendeznek. Azonnal fel is avatnák a képzeletbeli hálószobájukat, ám Júlia véletlenül beleesik egy hatalmas gödörbe. Attilának sikerül kihúznia a sérült lábú nőt a gödörből, de hiába hívna mentőt, nincs térerő a faluban. Attila kórházba akarja vinni Júliát, de az autó elakad a sárban. Mire sikerül elindulniuk, Júlia úgy dönt, inkább menjenek haza, a legfontosabb, hogy együtt legyenek, együtt minden problémát le tudnak küzdeni..

Róbert beleköt László munkájába, és ezzel magára haragítja a férfit. László és Miklós összefognak, hogy közösen kiszavazhassák Róbertet a cégből. Ehhez már csak Nórát kell távoltartani a szavazástól, ezért megkérik őt, vigye el Gizellát moziba. Nóra és Attila távollétében László és Miklós, Ágnes ellenében megszavazzák, hogy Róbert azonnal lépjen ki a cégből. Mivel második munkáját is elvesztette, Róbertnek reménye sincs, hogy a közeljövőben lakást vagy albérletet szerezzen, ezért Ágnes felajánlja, hogy a villába költözzön 

Zsófi és Tóbiás égen-földön keresik Mátét, mikor azonban hazaérnek, Máté várja őket a bisztró előtt, narancslevet szürcsölgetve. Zsófi végre megnyugszik, hogy Máténak semmi baja, de Tóbiással alaposan összevesznek a történtek miatt. Míg Tóbiást Aliz és Luca vigasztalja, addig Zsófi Krisztián oldalán keres megnyugvást. Krisztián szerint Zsófi nagyszerű anya lenne, aminek hatására a fiatal lány úgy dönt, nem akar egy olyan férfitól gyereket, akihez érzelmileg nem kötődik. Zsófi Tóbiás szemébe mondja, hogy nem szül neki gyereket. 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való