KERESÉS search-close

Előző rész (2015. december 14.)

szerző:
2015.12.14. 21:25
Attila Ágnes érdekében letesz a Ludwiggal való konfrontációról. De vajon ezzel mennyire szolgáltatja ki magát és a céget? Rudi reménytelenül próbál szabadulni a Róbert-féle pénzügyi zsarolás terhe alól. Liza és Ottó fontos döntést hoz, mely teljesen új szintre emelheti a kapcsolatukat.
Előző rész (2015. december 14.)
Attilának gyanús lesz Ágnes viselkedése, úgy érzi, Ágnes valamiért retteg Ludwigtól. Ezért úgy dönt, húga biztonsága érdekében nem konfrontálódik Ludwiggal a Veintraub-üzlet kapcsán. Attila megkéri Júliát, hogy tartsa szemmel Ágnest. A Veintraub-üzlettel kapcsolatos aggodalmait pedig Miklóssal osztja meg, aki felajánlja, hogy majd ő utána jár a dolgoknak. Ágnes végül meggyőződik arról, hogy Attilának igaza volt – Ludwig ezzel az üggyel egyszer és mindenkorra el akarja intézni Attilát, és átvenni a Kft. irányítását.
Rudi meg akarja zsarolni Róbertet azzal, hogy elmondja Nórának, miket művel. De Róbert ismét előhúzza az Aliz-kártyát. Róbert két nap haladékot ad Rudinak, aki a szégyentől és a pániktól vezérelve azt hazudja Aliznak és Krisztiánnak, hogy megoldotta az ügyet. Aliz hálás, Krisztián pedig tudat alatt, titkon kicsit csalódott – valójában szeretett volna ő lenni a hősszerelmes, aki megmenti Aliz királylányt a sárkányoktól. De vajon mit tesz ezek után Rudi?
Péter meggyőzi Lizát, hogy a saját erejéből is fog sikerülni új életcélt találni. Bár ettől mindenki megnyugszik, Liza és Ottó, még mindig az elválástól rettegve titkos tervet kovácsolnak, hogy egymással töltsék az ’első éjszakát’. Ám miután Liza bevallja Péternek, hogy a gyógyszereivel is le akar állni, annak érdekében, hogy különleges legyen az első alkalom, Péter, vívódva, de megosztja az információt Ottóval, aki lefújja a randit. Vajon véget vethet a kapcsolatuknak Liza betegsége?
 

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való