KERESÉS search-close

Előző rész (2015. április 29.)

szerző:
2015.04.29. 22:10
Rudi és Zsolt barátságot kötnek? Enikőnek sikerül Barnabásra terelni a gyanút? Szabi vajon megy vagy marad?
 
Előző rész (2015. április 29.)
Zsolt elfoglalja László parkolóhelyét, aki később csapágygolyókat rejt el Zsolt kipufogójában bosszúból. Rudi visszatér a házba, mert részegen elveszítette a jogosítványát és meghallja, hogy Zsolt autójának furcsa hangja van, ezért felajánlja segítségét. Egy mágnessel kivarázsolja a csapágygolyókat az autóból, Zsolt legnagyobb meglepetésére. Vajon Zsolt és Rudi barátságot kötnek?

Előző rész (2015. április 29.)
 
Mikor Enikő egyedül marad Barnabás szobájában, megmérgezi magát, majd a mérget Barnabás kabátzsebébe rejti. Közben Aliz tanácsára Zsófi bemegy a kórházba Barnabáshoz, de épp akkor érkezik, mikor Enikő bejelentése nyomán átvizsgálást tartanak Barnabásnál, és megtalálják a kabátzsebébe rejtett mérget. Zsófi mindent elmond Krisztiánéknak, mikor a méregtől Enikő elájul. Kórházba viszik, ahol ismét találkozik Barnabással, és a kórház igazgatója előtt alkoholizmussal vádolja az orvost.

Előző rész (2015. április 29.)
 
Bözsi és Aliz észreveszik, hogy Szabi többször is kereste őket e-mailben és skype-on. Az Aliznak küldött e-mail-ben Szabi azt írja, hogy hazajön. Bözsi az egész házat kitakaríttatja Alizzal és Vilmossal, amíg ő ünnepi ebédet főz Szabi tiszteletére. Aliz és Vilmos azon aggódnak, hogy fognak elférni ennyien a lakásban. Szerencsére Vilmosnak van egy régi emeletes ágya a pincében. Mikor Aliz és Vilmos szerencsétlenkednek az ágy összeszerelésével, váratlanul betoppan Szabi. Szabi azonban közli velük, hogy csak összepakolni jött, nem marad soká, sőt, talán soha többé nem jön vissza.
 

Ha kíváncsi vagy miért jött haza Szabolcs, és meddig marad nézd vissza az adást Most!

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való