KERESÉS search-close

Eljött a te időd: forgatókönyvírói tanfolyamot indít a Barátok közt!

szerző:
2019.06.03. 12:56

Még nem próbáltad, de érzed a vágyat, hogy írnod kell? Szeretnél megtanulni jól írni? Lelkes vagy, szívből írsz, de nem tudod hol tartasz? Vagy szeretnél bekerülni az ország egyik legjobb írói csapatába? Nincs más dolgod, jelentkezz!

Forgatókönyvírói tanfolyamot indít a Barátok közt sorozatot is gyártó UFA Magyarország Kft!Képzettség előny, de nem feltétel, tehát mindegy, hogy kit ismersz, ki vagy, csak az számít jól írsz-e vagy sem.A négy napos tanfolyamon többek között elsajátítják a történetírás alapjait.A két hétvégén zajló kurzus elvégzése nem jelent automatikus felvételt a csapatba, de a későbbiekben esetleges munkalehetőséget ajánlunk azoknak, akik sikeres tesztepizódot írnak.Vagyis a legjobbak bekerülhetnek egy televíziós sorozat írói csapatába!

Tanfolyam időpontja: 2019. június 15, 16 és 2019. június 22,23. A tanfolyamra bárki jelentkezhet, aki betöltötte a 18. életévét.

A részleteket (tanfolyam helye, pontos kezdés…stb) a jelentkezés után kapják meg a résztvevők.

Jelentkezni rövid motivációs levéllel lehet a varkonyi.zoltan@baratok.hu email címen.

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való