KERESÉS search-close

Berényi Miklós: „A kft. én magam vagyok!”

szerző:
2016.03.30. 21:55
A Berényiék cégében szinte sosem volt teljes egyetértés, általában Miki volt az, aki önkényesen, szemrebbenés nélkül hozott döntéseket. Ez jelenleg sincs másképp, csak a dolgok most valóban véresen komolyra fordultak.
Az önérzetből nincs hiány, főleg ha a cég vezetéséről van szó, Miklós túlságosan a szívére vette, hogy a cégtársak összefogtak ellene. A makacs fenegyerek támadásba lendült, és ez a csata már nem játék.
 


Miklós igen jól tudja, hogy hiába Attila a vezető, mert úgyis az lesz, amit ő akar. A Veintraubbal megbeszélt üzlet alapból halálra van ítélve, de pont ez a terv, hogy a Berényi cég szépen belebukjon ebbe. Miki pedig pontosan tudja, mit kell mondani ahhoz, hogy öccse rábólintson a jól csengő lehetőségre.
 


Vajon Mikinél tényleg ennyire betelt a pohár, és képes lenne csődbe vinni a céget, és a testvéreit? Mit gondoltok, vagy ez csak egy félrevezetés, és más dolog jár a fejében?

Legfrissebb epizód

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való