KERESÉS search-close

Berényi Ágnes: „Egyedül kell végigcsinálnom”

szerző:
2017.04.18. 22:40

Úgy tűnik, lassan fellélegezhet Liza és Ági. Több mint valószínű, Ludwig holtestét találták meg abban a rettenetes vonatbalesetben, amiről Attila mesélt.

Talán véget érhet Ági és Liza hónapok óta tartó rémálma, ugyanis Ludwig már nem árthat nekik többet. A lebénult férfi bizarr eltűnésével egyszerűen nem lehetett mit kezdeni, jogosan érezte úgy Ági, hogy ez akár egy szörnyű terv része lehet, és Ludwig csak arra vár, hogy bosszút álljon rajtuk, és lecsaphasson rájuk. A rengeteg tragédia, fájdalom és reszketés után most valóban úgy tűnik, lezárult egy korszak Berényi Ági és lánya életében. Jobban mondva még egy dologgal kell szembenéznie a gyönyörű nőnek, neki kell azonosítania elhunyt férje holtestét.

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!