KERESÉS search-close

Barátok közt: Ez történt a 6. héten

szerző:
2017.02.10. 21:30

Kristóf Rudi akciójának következményei miatt aggódik. Gizella belezavarodik a tanúvallomásába, amivel magára haragítja Ágnest, de később Tóbiás a segítségére siet. Hanna Emíliához fordul segítségért az átélt trauma miatt. Júlia és Attila hiába próbálja titokban tartani a kibékülését. Milán visszatér. Ottó és Miklós is tudomást szerez Judit betegségéről, ami komoly hatással lesz a kapcsolatukra.

Barátok közt: Ez történt a 6. héten

Kristóf és Tóbiás felhívja Rudit, hogy számon kérjék rajta a Kristóf lakásában lévő pénzt és droggal teli táskát. Rudi figyelmezteti őket, hogy azonnal hagyják el a lakást. Később Kristóf a dühtől tajtékozva esik neki Rudinak, amiért a lakásában intézte az akciót. Miután a bonyodalmak ellenére lezárul az ügy, a lakótársak visszafogadják Rudit Zsolt lakásába.

 

Barátok közt: Ez történt a 6. héten
 


Aliz áthurcolkodik éjszakára a Kertész lakásba, mert a betörős akció óta fél otthon aludni. Bözsi és Vilmos azt hiszik, hogy a tőlük kapott drog miatt került veszélybe Rudi és Aliz, ezért úgy döntenek, hogy bevallják Aliznak az igazat. Rudi megnyugtatja őket, hogy a probléma megoldódott, és valójában a drog húzta ki őt a csávából.

 

Barátok közt: Ez történt a 6. héten
 

 

Hanna bevallja Péternek, hogy nagyon megviselte, amit fogvatartott lányok között átélt. Péter megkéri Emíliát, hogy segítsen Hannának. Emília belemegy, de fél, hogy ez Natasának rosszul fog esni. Miközben erről beszél a lányával, betoppan Milán. Emília mindenképpen szeretné tisztázni az elcsattant pofon esetét, de a fiú csak azt a pénzt szeretné megkapni, amit az apja hagyott ott Emíliának. Natasa végül rábeszéli Milánt, hogy költözzön vissza hozzájuk. Hanna rászánja magát, hogy segítséget kérjen Emíliától. A beszélgetés közben a nő rávezeti, hogy bár nagyon közelről kellett átélnie egy traumatikus élményt, mégis keveset látott a szervezet működéséből. Hanna arra jut, hogy Gigi segítségét kell kérnie az ügyben. Gigi azonban besokall a beszélgetés közben, és visszalép. Amikor Hanna elmeséli Zsófinak, hogy Giginél járt, Zsófi kiakad, mivel szerinte Ádám és ő Gigi miatt szakítottak, így Hannának sem kellene találkoznia vele. Péter azt tanácsolja Hannának, hogy ne aggódjon Zsófi miatt, inkább koncentráljon a cikkírásra.

 

Barátok közt: Ez történt a 6. héten
 

 

Ágnes után Gizella is tanúvallomást tesz, ám belezavarodik a történetbe.

 

 

Később ennek ellenére azt hazudja Ágnesnek, hogy minden a megbeszéltek szerint alakult. Ágnes emlékezteti Félixet, hogy ideje megadni a pénzt, amivel tartozik, különben mesélni fog Emíliának a férfi viselt dolgairól. Félix a pénz átadása közben azt veszi észre, hogy Ludwig mintha mondani akarna neki valamit, Ágnes pedig férjén vezette le minden dühét.

 

 

Később Ágnesnek újra be kell mennie a rendőrségre kihallgatásra, mivel az egyik tanúvallomás ellentétben áll az általa elmondottakkal. Gizella beismeri neki, hogy a vallomástétel közben összezavarodott.

Mivel László feszült Gizella tanúvallomása miatt, Tóbiás hazaküldi pihenni, helyette pedig Kristófot hívja be a kisboltba. Kristóf nem érti, miért ennyire megértő Tóbiás Lászlóval, mire Tóbiásból kibukik, hogy ő a felelős a kisbolt megbüntetéséért. Ezt véletlenül meghallja László is. Később ugyan Gizella hatására kibékülnek, de ezután László kieszel egy tervet, hogy segítsen a feleségének. Azt mondja Tóbiásnak, hogy akkor tudna teljesen megbocsájtani neki, ha Tóbiás alibit igazolna Ágnesnek. Tóbiás így egy Ágnessel előre leegyeztetett történetet ad elő a rendőrségi kihallgatáson. Kristóf eközben Rudi drogügyletének következményei miatt aggódik, de Rudi és Nóra is megnyugtatja, hogy nem kerülhet bajba. Ekkor azonban idézést kap a rendőrségtől. Hogy megnyugodjon, pirulákat vesz be, amit Aliz észrevesz. Aliz az aggodalmát megosztja Tóbiással, akinek később Kristóf bevallja, hogy a pánikbetegségére szed nyugtatót.

 

Barátok közt: Ez történt a 6. héten
 

 

Júlia és Attila megállapodnak, hogy egy ideig még titokban tartják, hogy megint összejöttek. Attila ezért füllent Szilvával kapcsolatban Miklósnak, Júlia pedig Nórának mondja azt, hogy alakulóban van Olivérrel a kapcsolata. De egy közös ebéd folyamán lebuknak Nóra és Miklós előtt.

 

 

Judit majdnem lebukik Miklós előtt, amikor újabb videóüzenetet készít Ottónak. Később újabb kísérletet tesz, hogy rendezze a kapcsolatát Ottóval, de a fiú szerint ehhez már túl késő. Liza próbálja jobb belátásra bírni Ottót, hogy adjon még egy esélyt az anyjának, azonban mire Ottó beleegyezik, Judit elmegy. Miklós és Ottó végignézik Judit videóüzeneteit, amelyekben mindent megmagyaráz.

 

 

Ottó kétségbeesetten próbálja elérni Juditot, de csak Miklós segítségével sikerül. Judit úgy dönt, hogy nem lesz többé gyáva és szemtől szemben kéri fia bocsánatát, így végül sikerül kibékülnie Ottóval. Amikor Judit megkérdezi Miklóst, hogy miért hívta vissza, Miklós egy csókkal válaszol. 

 

 

Legfrissebb epizód

Emlékezetes jelenetek

Legközelebb

^
18

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett! Figyelem! Ez a médiatartalom kiskorúakra káros elemeket is tartalmaz. Amennyiben azt szeretné, hogy az Ön környezetében kiskorúak hasonló tartalmakhoz csak egyedi kód megadásával - azaz kiskorúak kizárása mellett – férjenek hozzá, kérjük, használjon szűrőprogramot. Szűrőprogram letöltése és további információk itt.

A tartalom megtekintése csak 18 éven felüliek számára engedélyezett!

Elmúltam 18, megnézem
Nem nekem való
!

Figyelem, a következő videó a nyugalom megzavarására alkalmas képsorokat és hanghatásokat tartalmazhat!

Megnézem
Nem nekem való
!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!

A tartalom megtekintése csak az X-Faktor Elit Klub tagjai számára engedélyezett!